Posljednji pozdrav poznatom pčelaru Milanu Krameru

0
686
Posljednji pozdrav hrvatskom dragovoljcu, Milanu Krameru, rođenom 12. siječnja 1956. godine u nepokorenom Osijeku, koji nije poginuo u obrambenom Domovinskom ratu na prvoj crti gdje je sa srcem, nesebično i hrabro, baš onako kako priliči istinskom hrvatskom heroju, branio svoju domovinu, obitelj, prijatelje i sugrađane, ali je na žalost, kobnog dana 02.03.2018. godine iznenada izgubio život u teškoj prometnoj nesreći na cesti D-34, Podravska Moslavina-Gezinci.
Bio je entuzijast. Nikad se nije prepuštao sivilu današnjice. Borbeno je radio na sebi i za svoju obitelj. S uspjehom je pčelario gotovo četiri desetljeća, usrdno se bavio znanstveno-istraživačkim radom usmjerenim uporabi pčelinjih proizvoda na zdravlje ljudi, postizao znakovite medonosne rezultate unutar i izvan Republike Hrvatske, a u slobodno vrijeme s lakoćom istrčavao maraton sa suborcima i ostalim prijateljima…
Oni koji su ga imali privilegiju poznavati, znaju da već sada naš Milan Kramer trči nebeskim stazama i proizvodi med za  anđele, a poglavito one pale u borbi za našu jedinu domovinu Hrvatsku.
Predsjednica Udruge heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske
Roberta Kljenak,mag.ing.agr.
Prethodni članakOsnovana udruga heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske
Sljedeći članakKreću prijave za mlade poljoprivrednike
Roberta Kljenak je rođena 16.02.1989. godine u Osijeku. Hrvatske je nacionalnosti. Dvostruka je magistrica u području poljoprivrede. Diplomirala je s odličnim uspjehom paralelno dva diplomska studija na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, Agroekonomiku te Voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo, a potom, također s odličnim uspjehom, završila pedagoški - psihološki - didaktičko - metodičku izobrazbu na Filozofskom fakultetu u Osijeku uslijed čega je stekla nastavničke kompetencije. Dobitnica je Dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na kongresima o poljoprivredi i turizmu, stručna suradnica u raznim poljoprivrednim medijima i predsjednica Udruge heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske. Smatra da se za Republiku Hrvatsku danas moramo boriti radom.