Jeste li profitabilni?

Slabo je izražena želja za prihvačanjem novih znanja i tehnologija. Zajednički kooperativni marketing nije razvijen. Stare socijalističke zadruge zasnivane su na prisilnom principu, nemarketinški su organizirane, a nove tržišne udruge nisu ni stvorene.

0
803

Glavni cilj projekta je stvoriti informacijski sustav koji će pripomoći obiteljskim gospodarstvima u restrukturiranju poljoprivredne proizvodnje i stvaranju takvih proizvodnih jedinica koje će proizvoditi za određeni tržišni segment te zadovoljiti kvalitetom i količinom, cijenom, asortimanom, pakiranjem i optimalnim kanalima distribucije prema zahtjevima i željama potrošača. Učlanite se u našu agrobazu i postanite i Vi dio informacijskog sustava.

Razvoj obiteljskih gospodarstava u Hrvatskoj može ići samo preko prilagodbe obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u novi tržišni gospodarski sustav, praćenjem novih tehnologija i usvajanjem novog znanja. Poljoprivredna proizvodnja je vrlo složen proces koji svakodnevno zahtijeva donošenje važnih odluka. Donošenje ispravnih i pravodobnih odluka vezano je uz posjedovanje vještina, informacija i znanja. Ove stranice pružaju pregled smjernica prema informacijama i znanjima koja mora usvajati svaki poljoprivrednik ukoliko želi tržišno konkurentno i ekonomski isplativo gospodariti.

BRZI TEST – Odgovorite na pitanja:

  • Vodite li matičnu knjigu biljne proizvodnje?
  • Vodite li podatke na svojoj farmi
  • Izrađujete li poslovni plan za svaku sezonu?
  • Radite li redovito analizu tla?
  • Da li je vaše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo posluje racionalno, kvalitetno i konkurentno?

Ukoliko je Vaš odgovor i na samo jedno od ovih pitanja “ne”, Vaša poljoprivredna djelatnost zasigurno nije adekvatna i profitabilna.
Na ovim stranicama saznat ćete kako da unaprijedite poslovanje!

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.