Butelja traminca – 999 kuna!

0
772

vino traminacIdeja za stvaranje takvog proizvoda, čiji osnovni cilj nije isključivo zarada, nego i tržištu pokazati da Erdutski vinogradi mogu proizvesti vino vrhunskog ranga, potekla je s jednog stručnog putovanja u Dubrovnik, gdje se butelja vrhunskog francuskog vina u vrlo luksuznom pakovanju prodavala po cijeni od čak 3.600 kuna, doznajemo od Gorana Dumančića, vlasnika Erdutskih vinograda, koji je dodao da će specijalno erdutsko vino biti tri puta jeftinije od navedenog francuskog i u ograničenim količinama. Samo 999 boca specijalnog vina u luksuznom pakovanju bit će moguće kupiti isključivo u Erdutskim vinogradima, i to po cijeni od 999 kuna.

– Svaki kupac našeg specijalnog arhivskog traminca uživat će posebne pogodnosti naše tvrtke i postati prijatelj vinarije – rekao je Dumančić, dodavši da je vino dobilo i ime Ema, po njegovoj kćerki.

Erdutski vinogradi planiraju u ovoj godini tržištu ponuditi još jedan novi proizvod. Riječ je o vinu crni meandar castelleum, mješavini pet vina – caberneta, merlota, frankovke, pinota crnog i zwiegelta, a na tržištu će se naći, kako nam je rekao Boris Lovretić, direktor Erdutskih vinograda d.o.o., već za dva tjedna.

– Naše novo vino, crni meandar castelleum, za najviše petnaestak dana naći će se na svim našim prodajnim mjestima uključujući i sve trgovačke lance – rekao je Lovretić.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.