honey1KRAPINA – U sklopu Dana grada Krapine na Trgu Ljudevita Gaja održan je već tradicionalni Medeni sejem, gdje su posjetitelji na dvadesetak štandova mogli degustirati i kupiti proizvode od meda, nakit, suvenire te ostale proizvode prigodne za nadolazeće blagdane.

– Na Sejmu, koji je bio humanitarnog karaktera, bili su izlagači iz Krapinsko-zagorske županije, ali i iz Zagreba, što nam je posebno drago. Moram reći da su se posebno potrudili članovi Udruge pčelara iz Krapine, koji su sami imali deset štandova te na video zidu prezentaciju kako se pravi med – objasnila je direktorica krapinske Turističke zajednice Nedjeljka Vodolšak. Ove je godine po prvi puta u sklopu Sejma bilo natjecanje u kuhanju kotlovine, na kojem se natjecalo osam ekipa – Pekom, krapinska Turistička zajednica, Krakom, JVP Krapina, POU Krapina, Gradsko društvo Crvenog križa , Društvo prijatelja grada Krapine te kavana Gaj. Najbolju kotlovinu napravila je ekipa Pučkog otvorenog učilišta, drugo mjesto osvojilo je Gradsko društvo Crvenog križa, dok treće mjesto dijele Turistička zajednica i Javna vatrogasna postrojba.

Moram naglasiti da je ove godine bio najbolji odaziv ljudi, koji su prepoznali vrijednost ove manifestacije, kao i sami izlagači, kojima više ne treba pozivnica. Već se sami prijavljuju – zaključila je Vodolšak.

Izvor: Večernji list

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.