Vinistra 2010

0
998

Vinistra se dokazala kao jedna od uglednijih međunarodnih vinarskih manifestacija te se godinama potvrđuje kao najvažniji događaj te vrste u regiji i šire. Ona povezuje posjetitelje zajedničkim nazivnikom – ljubitelja eno i gastro doživljaja.

Jedan od viših ciljeva Vinistre je promocija istarskih vina, kako na domaćim tako i na inozemnim tržištima te edukacija svih potrošača vina ali i ljubitelja izvrsne gastronomije naših krajeva.

Ove godine odlučili smo posjetiti tu uglednu vinarsku manfestaciju koja se održavala u poreškoj dvorani “Žatika” pod pokroviteljstvom Istarske županije, Grada Poreča, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i HGK – Županijska Komora Pula.

U okviru Vinistre održano je  i drugo po redu međunarodno natjecanje „Svijet Malvazija“ u kojem su proizvođači dali na ocjenivanje svoja ponajbolja vina malvazije.

Ugodno smo iznenađeni cjelokupnom ovogodišnjom ponudom i prezentacijom te se radujemo ponovnom susretu na godinu, na mjestu gdje se susreću sva vaša eno i gastro maštanja, a poslovne prilike i susreti prerastaju svakodnevna očekivanja.

[nggallery id=11]

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.