UVOD U BUDUĆNOST, JOŠ JEDNOM.

Još od davnina, New Holland karakterizira želja za stalnim napretkom kako bi svojim klijentima što više olakšali poslovanje kroz niz novih inovacija i cijenovnu dostupnost svojih proizvoda vodeći se jednostavnom životnom filozofijom – dobiti više za manje uloženo. Takav pionirski duh je uvijek bio vodilja u pronalaženju najboljih rješenja za naše korisnike, omogućivši im da uvijek budu produktivni unatoč stalnim promjenama u našoj okolini. Stalno rastuća ekološka problematika i njezina uska povezanost sa poljoprivrednim poslovanjem, te nesigurna raspoloživost i cijena fosilnih goriva, bila je osnova da se pokrene inicijativa za razvoj projekta „Clean Energy Leader”. Projekt koji je od našeg brand-a stvorio najdublju predanost u razvoju proizvoda na bio goriva. Mi krećemo i dalje u budućnost: farme budućnosti, budućnost naših kupaca

ENERGETSKI NEOVISNE FARME.
BUDUĆNOST NA DOHVAT RUKE.

Trenutna situacija.
Gorivo i energija predstavljaju velik trošak poljoprivrednim, gospodarstvima. Sva ta gospodarstva su u većini raštrkana, usljed čega i doprema goriva povećava troškove poslovanja.

Što je potrebno učiniti?
Farmeri trebaju smanjiti rizik i troškove što je moguće više. Oni trebaju stabilnost i neovisnost za bolju kontrolu vlastitog poslovanja.

Što farmeri posjeduju?
Farmeri normalno posjeduju dovoljno slobodnog prostora i veliku količinu resursa koji se mogu iskoristiti za proizvodnju energije.

Rješenje New Holland-a
Energetski neovisne farme je novi pristup gdje bi farmeri bili u mogućnosti proizvoditi vlastitu energiju za pogon vlastite farme i poljoprivredne opreme. Sve to bilo bi moguće koristeći se vodikom, kao gorivom budućnosti čija bi 100% proizvodnja bilo moguća iz obnovljivih izvora koju farmeri posjeduju.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.