Osnovana udruga heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske

0
1004

Hrvati i Hrvatice, dragi prijatelji i drage prijateljice, nedavno smo obavijestili javnost da je osnovana Udruga heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske sa sjedištem u Osijeku, a koja djeluje na teritoriju čitave Republike Hrvatske.

U slučaju da niste pročitali, prilažemo link na prethodnu objavu: https://priznajem.hr/novosti/mladost-spremna-branitelje-osnovana-udruga-heroja-obrambenog-domovinskog-rata-republike-hrvatske/

Ovim putem, želimo pozvati drage i vrijedne poljoprivrednike, poštovane vinogradare i vinare, stočare, voćare, povrćare i sve ostale domoljubne gospodarstvenike da se kao simpatizeri učlane u Udrugu heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Naša Udruga neće za domjenke otkupljivati hranu iz trgovina te naručivati istu iz ugostiteljskih objekata. Mi ćemo kupovati hranu i piće od naših domaćih gospodarstvenika te tako poticati domaću proizvodnju i štititi našeg domaćeg čovjeka, proizvođača.

U sklopu naših okupljanja, naše poljoprivrednike, odnosno članove simpatizere, poticat ćemo da pred okupljenim članovima izlože i prezentiraju svoje domaće proizvode kako bi zajedničkim snagama skrenuli pozornost s uvoznog smeća.

Vratimo zajedništvo zajedničkim radom.

Primite lijepi pozdrav uz izraze poštovanja.

Predsjednica Udruge heroja obrambenog Domovinskog rata Republike Hrvatske

Roberta Kljenak, mag.ing.agr.

Kontakt: +385 99 685 08 08

Email: Roberta.Kljenak@gmail.com